Search tips

 • Uitputtende hoestbuien, pijnlijke ribben en zelfs knock-out door kinkhoest:Het was toch een kinderziekte?(omroepZeeland 100424)
  soms ziekenhuisopname:Ik had me er echt op verkeken.Ik ben als klein kind gewoon ingeënt, dan houd je er eigenlijk geen rekening meer mee. En het was toch een kinderziekte?Bij meeste volwassenen zijn symptomen van kinkhoest vrij mild,volgens RIVM.sommigen flink ziek.soms nog steeds aan het revalideren vanaf januari.100-dagenhoest.
  with system:unfiled
 • 'Geld verdiend over post-COVID-patiënten: voor onbewezen en dure alternatieve behandelingen.1V 120623
  1Vandaag, longcovid.zoektocht in alternatieve circuit hoe beter te worden?craneosacrale therapie, zang- en orthomoleculaire therapie,piercing in haar oor.ook lasertherapie.Sara Biere-Rafi, huisarts en medisch adviseur bij C-support(Coronasupport).internist en hoogleraar geneeskunde Marcel Levi:allemaal bewezen onzin.Dit is echt een roodjeaapverhaal."neurofeedback, het zogenaamd resetten van hersengolven: "Dat kán helemaal niet".oorpiercing:nep.Kuipers:32 miljoen euro subsidie.
  with system:unfiled
 • Hoe Zembla en Koopmans in de knoop kwamen met een virus uit Wuhan MDH 200623
  Het is tenenkrommend om terug te zien hoe in november 2021 Marion Koopmans en Zembla er alles aan deden om de ontsnapping uit het lab als een complottheorie te definiëren. Koopmans zondigde daarbij tegen basisprincipes van de wetenschap.zeer onwaarschijnlijk dat het virus uit het lab afkomstig was.Vanaf dat moment werd de ontsnapping vanuit het lab in de meeste media als “complottheorie” behandeld.Hun boodschap: het virus is overgesprongen vanuit de natuur. Ze schrijven: wij veroordelen ten zeerste complottheorieën die suggereren dat COVID-19 geen natuurlijke oorsprong heeft.”Peter Daszak.geen persoon met een groter belangenconflict
  with system:unfiled

Bookmarks 1 - 3